Sant Jordi 2017

El passat dilluns 24  al matí van tenir lloc els Jocs Florals de l'escola que com cada any celebrem al voltant d'aquestes dates. Aquest any la qualitat dels treballs presentats ha estat molt alta i tots els participants s'han esforçat molt en la redacció dels seus escrits. Volem felicitar doncs des del bloc de l'escola a tots els nens i nenes per ser tan bons escriptors i escriptores. Us animem a seguir participant en les properes convocatòries!! 

Els nens i nenes de primer ens van llegir uns rodolins ben divertits i la classe de segon ens van explicar un conte preciós que van escriure entre tots: la fada despistada. A Cicle Mitjà van guanyar en la categoria de prosa l'Ariadna de Grado de tercer curs amb el text "la fada Cascavell"  i en la de poesia en Diego Lozano i la Fiorella Céspedes de la classe de quart amb les poesies "El color de pell" i "l'amistat" respectivament.
Al Cicle Superior els premiats van estar en Marc Solà de cinquè en la categoria de prosa amb el text "El cavall ferit"  i l'Anna Urpí de sisè també en la mateixa categoria.
La Cristina Benito de cinquè curs i l'Ariadna Sala de sisè van rebre el premi de poesia amb els poemes "Per què?" i "Guanyar". Enhorabona a tots els premiats!
A banda dels diplomes individuals també es van atorgar els diplomes de participació a totes les classes pel bon treball fet i els llibres de lectura i les tradicionals roses. Enguany una jornada molt especial que vam poder gaudir amb les families que aquell dia ens van venir a acompanyar.


Podeu veure les fotografies del dia a l'àlbum de Sant Jordi.


Comentaris