divendres, 19 de maig de 2017

Bicicletada al Prat

El dia 18 de maig 5è i 6è vam anar al Prat a plantar bledes i a anar en bicicleta. Vam sortir de l’escola i de bon matí vam agafar l’autocar. Vam arribar molt ràpid! 5è i 6è ens vam dividir i després, quan vam arribar, vam esmorzar.
  
A 6è ens vam dividir en dos grups: un va anar a muntar en bicicleta i l’altre va fer unes boles amb diferents tipus de sorra. Amb algunes era impossible! Vam aprendre molt sobre el sòl. Mentrestant, 5è va aprendre com es planten i es reguen bledes de diferents colors. Algunes eren fins i tot vermelles!
Més tard, ens vam reunir per dinar tots junts i, finalment, ens vam intercanviar i cada curs va fer el que no havia fet abans. Va ser un dia molt divertit!

Podeu veure totes les fotos fent clic AQUÍ

1 comentari:

  1. Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesar a ese Centro, profesores y alumnos: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando las semillas que producen los árboles autóctonos en la misma comarca de su recolección. Salud, José Luis Sáez Sáez

    ResponElimina