Bicicletada al Prat

El dia 18 de maig 5è i 6è vam anar al Prat a plantar bledes i a anar en bicicleta. Vam sortir de l’escola i de bon matí vam agafar l’autocar. Vam arribar molt ràpid! 5è i 6è ens vam dividir i després, quan vam arribar, vam esmorzar.
  
A 6è ens vam dividir en dos grups: un va anar a muntar en bicicleta i l’altre va fer unes boles amb diferents tipus de sorra. Amb algunes era impossible! Vam aprendre molt sobre el sòl. Mentrestant, 5è va aprendre com es planten i es reguen bledes de diferents colors. Algunes eren fins i tot vermelles!
Més tard, ens vam reunir per dinar tots junts i, finalment, ens vam intercanviar i cada curs va fer el que no havia fet abans. Va ser un dia molt divertit!

Podeu veure totes les fotos fent clic AQUÍ

Comentaris

  1. Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesar a ese Centro, profesores y alumnos: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando las semillas que producen los árboles autóctonos en la misma comarca de su recolección. Salud, José Luis Sáez Sáez

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada