Colònies a Mas Banyeres

Aquest dimarts els nens i nenes de P5, 2n, 4t i 6è vam anar de colònies a Mas Banyeres, Centelles. Només arribar el primer dia els monitors es van presentar i es deien: Boni, Fest, Rina i Estep. També hi havia una coordinadora que es deia Ula. Vam jugar a un joc que es deia mega  pedra, paper i tisores i després ens vam instal·lar a les habitacions. Hi havia lliteres i un lavabo pels més grans. La casa era gran i antiga però molt bonica. Després d’ haver fet  totes aquestes coses teníem molta gana i vam dinar.


Per la tarda vam fer tir amb arc i seguidament vam fer cars. Va ser molt divertit. Després d'una estona de temps lliure vam berenar, de sobte va venir un senyor que volia que l’ajudessim a buscar un mapa per trobar uns fòssils. Ja es va fer fosc i vam anar a sopar pollastre arrebossat i patates fregides, mmmm!!

Abans d'anar a dormir  vam fer un joc de nit que es deia la bandera i després un monitor ens va explicar coses sobre les estrelles.

El segon dia vam anar a esmorzar. L'esmorzar estava boníssim: magdalenes, cereals, torrades amb mantega o melmelada i sucs o llet. Quan vam acabar vam anar al bosc del cel, que es tractava d’un recorregut per sobre dels arbres. En acabar, vam anar a dinar, els macarrons estaven deliciosos. Després, per la nostra valentia i ajuda ens van donar uns diplomes personalitzats. I ja per acabar vam anar a la granja on tenien animals de tota mena: cavalls, gallines, vaques, etc.
El viatge amb autocar va anar la mar de bé!  

Esperem repetir-ho!!!

Equip de redactors de sisè

Garaxi, Júlia, Ariadna i Dídac


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podeu veure totes les fotografies AQUÍ


Comentaris