Korfball a la Mar Bella

El passat 6 de maig els nens i nenes de quart van realitzar l'activitat de Korfball emmarcada en l'àmbit de l'Educació Física. 
La sortida va durar tot el dia. Al matí van practicar Korfbal al Pavelló de la Mar Bella i després de tant esforç els va entrar la gana de seguida. El dinar es va fer en un dels parcs que hi ha a la vora i abans de tornar cap a l'escola encara van tenir una estoneta per passejar per la platja. Va ser un dia fantàstic!

Podeu veure totes les fotografies AQUÍ

Vols conèixer més coses sobre el Korfball? Segueix llegint...

El Korfbal, un esport encara força desconegut, és una disciplina que va néixer a Holanda al 1903, un país on encara ara hi té molt de pes.Es tracta de l’únic esport mixt que existeix al món, on homes i dones juguen plegats, a la vegada que és una disciplina que promou la cooperació i el treball en equip per treballar estratègies. És un esport reconegut pel Comitè Olímpic Internacional i aspira a ser olímpic als Jocs de 2024.
El Corfbal és un dels 21 esports en què Catalunya, des del 2005, competeix al món de manera oficial. Alhora, la selecció catalana és una de les abanderades, amb una 4a posició al Mundial de Xina 2011 i 5a al rànquing mundial de la International Korfball Federation (IKF), d’entre un total de 57 federacions internacionals.
El conjunt català compta amb tres divisions sèniors, categories inferiors, Lliga Nacional i Copa Catalana, i fins a deu mil practicants en l’àmbit escolar.

Comentaris