FLIC FLAC CIRC

El passat dimecres dia 18 de maig i com cada any, els nostres alumnes de 5è van participar a l'activitat del Flic Flac Circ.
Com ja sabeu, es tracta d'una actuació relacionada amb el circ i l'esport en que els nostres alumnes participen amb nens i nenes d'altres escoles.


Aquí teniu la crònica escrita pels propis alumnes de 5è:

El dia 18 de maig els alumnes de 5è vam anar a fer el flic flac circ al Sant Andreu Teatre. Vam sortir de l' escola a les 9:00 h . Ens va transportar un mini bus i durant tot el trajecte vam estar cantant moltes cançons i no ens vam avorrir gens ni mica. El mini bus ens va deixar una mica abans d'arribar-hi perquè no podia passar pel carrer . Un cop vam arribar, vam entrar a dintre. Com que havien faltat alguns nens ho vam haver de canviar una mica però seguia quedant GENIAL.
Totes les escoles ho van fer molt bé. Nosaltres un cop a dalt del teatre vam començar a posar-nos
una mica nerviosos però després s'ens va passar. Una vegada acabat el flic flac circ van pujar al teatre els mestres d'educació física i van fer un figura.
Una vegada acabat tot l' espectacle ens va venir a buscar el mini bus. En arribar a l'escola el Joan ens va felicitar. Els nens que s' anaven a dinar a casa van marxar o els van venir a buscar i els que es quedaven al cole van anar a la classe a deixar les coses i a dinar .

 
ENS HO VAM PASSAR GENIAL

ALUMNES DE 5è
 
 
No oblideu visitar l'album de fotografies de l'escola per veure'n la resta!

Comentaris