FESTA DE FINAL DE CURS

Avui a l'escola hem cel·lebrat la festa de fi de curs. Com cada any nens, families i mestres ens hem reunit al teatre de l'escola per gaudir plegats de les actuacions que haviem preparat. Els nens i nenes de parvulari han representat la cançó "Un peix" de Jordi Tonietti. Hem vist peixos de tots els colors!!


La senyoreta Dulce ha preparat amb els nens de P4 i P5 dues cançons en anglès: "The Rainbow" i "I'm happy". Totes dues han estat molt divertides!Els nens i nenes de 1r i 2n han representat un conte musical molt bonic. Aquest narrava la història d'un món on al principi només existia un color: el negre. Mica en mica el món s'anava transformant per acabar finalment ple de color i de vida.Els alumnes de 3r i 4t han cantat dues cançons en català que havien preparat amb la Raquel, la mestra de música. Ho han fet molt bé!
Per acabar amb les actuacions al teatre, els nens i nenes de la classe de 5è han repetit l'actuació que van fer fa unes setmanes al teatre de Sant Andreu de Barcelona: el flic-flac circ. La veritat és que ens ha encantat a tots veure lo àgils que són aquests nens!


Comentaris